Tania Mendillo – Portretna fotografinja in predavateljica

Sem Tania Mendillo, profesionalna portretna fotografinja in predavateljica, ki poleg fotografije obvladam tudi styling oz. celostno podobo človeka. Izdelujem celostne profesionalne predstavitve podjetnikov, umetnikov in posameznikov ki to potrebujejo.

V svojih 30. letih kariere sem delovala  v Sloveniji, po Evropi in  ZDA, sodelovala z umetniki, poslovneži in z znanimi založniškimi in produkcijskimi hišami za katere sem ustvarjala celostne podobe in stylinge ter fotografije.

Nudim vam vas v najboljši izvedbi – na fotografiji, seveda. Izdelujem corporate, portretne, lifestyle, umetniške, editorial in kreativne poslovne fotografije.

Vsem je skupno eno – na njih si boste všeč in fotografije bodo izražale vašo osebnost, suverenost in profesionalnost in bodo dosegale najvišje sodobne fotografske standarde.

V dobi »instant« fotografij vam nudim celostno izkušnjo, s stiliranjem in ličenjem vred, ki pripeljeta do profesionalne, unikatne fotografije.

Moj pristop k fotografiranju je vedno celosten, saj smatram da je ne le izbor okolja in  styling zelo pomemben sestavni del sodobnega profesionalnega pristopa k portretiranju fotografije, pač pa še mnogo malih detajlov, ki so sestavni del fotoshootinga, katerega rezultat so na koncu fotografije, ki  naredijo pravi vtis…

Svoja znanja sem oblikovala in nadgrajevala v različnih fotostudiih in produkcijskih ter založniških hišah, kjer sem v svojih mlajših letih najprej kot asistentka in kasneje  samostojno sodelovala z mnogimi fotografi, umetniki in producenti na Dunaju, v New Yorku in po Evropi.

Z vsako potencialno stranko se najprej pogovorim o tem, kako želi biti fotografiran-a, čemu so fotografije namenjene, in na podlagi tega predlagam stil, prostor in potek fotografiranja.

Pri svojem delu sem hitra in učinkovita, obenem pa poskrbim, da ste pred objektivom sproščeni.

V svoji 30-letni karieri in delu z najboljšimi profesionalci iz poslovnega sveta ter sveta umetnosti in mode na eni strani, ter običajnimi ljudmi, ki se želijo predstaviti profesionalno na drugi, sem se naučila razumeti KAJ je tisto, kar naredi fotografijo markantno, opazno, lepo.

Kako moram izdelati in izbrati  vaš styling, da bo le-ta dodana vrednost in pika na i ter nemoteč faktor v fotografiji, poleg tega pa razumeti vse vaše želje in jih prikazati jih na fotografiji.

Pri svojem delu sem hitra in učinkovita, obenem pa poskrbim, da ste pred objektivom sproščeni. Vaša naloga ni, da ste fotogenični – moja naloga je, da vas pripravim na fotografiranje.

Tako kot ima vsak posameznik svoj karakter, tako ima vsak prostor svojo dušo. Prostor in stiliranje prostora izberem in prilagodim skladno z vašimi željami, svetlobo, ki je v prostoru, osebnostjo in življenjskim slogom. Imate lepo opremljeno sodobno pisarno, so vam všeč stare meščanske zgradbe, dizajnerski kosi pohištva, bohemska eleganca ali moderen luksuz? S stiliranjem in izbiro prostora imam enako izkušenj kot s stiliranjem in fotografiranjem ljudi. Če imate zanimive poslovne prostore, v katerih bi želeli biti fotografirani, bom v njih našla ravno primerni prostor za Portrete kot jih želite – za naše fotografiranje …

Za rezervacijo termina in vprašanja pišite na glamslam@siol.net ali pokličite 041 912 825

Imate dodatna vprašanja? Kontaktirajte me.

    Sporočite nam vaše potrebe in želje in pripravim vam ponudbo.

    Za katero vrsto poslovnega fotografiranja se zanimate?

    Please prove you are human by selecting the Truck.